Zbog kvarova na mreži bez vode će biti sledeći potrošači: Do 19č:Cara Dušana 117a Do 22č:Rabina Alkalaja 5 Bez vode su potrošači u navedenim i okolnim ulicama. Naše ekipe će se truditi da otklone kvarove u najkraćem roku. Izvinjavamo se zbog mogućih neugodnosti. Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti na broj telefona Kontakt.

Kvarovi na mrezi vodovod

Web.

woman wrapping christmas presents
scjs

Web. Web. kjkp 'vodovod i kanalizacija': informacija o planiranim radovima na vodovodnoj mreŽi najava dogaĐaja za danas, 29. novembra najava dogaĐaja za danas, 29. novembra vremenska prognoza i stanje na putevima vremenska prognoza i stanje na putevima na danaŠnji dan - 30. novembra, srijeda najava dogaĐaja za danas, 29. novembra. Web. Web. kjkp 'vodovod i kanalizacija': informacija o planiranim radovima na vodovodnoj mreŽi najava dogaĐaja za danas, 29. novembra najava dogaĐaja za danas, 29. novembra vremenska prognoza i stanje na putevima vremenska prognoza i stanje na putevima na danaŠnji dan - 30. novembra, srijeda najava dogaĐaja za danas, 29. novembra. Web.

Web. Web. JKP "Vodovod" Kraljevo i njegovi radnici će se truditi da radove obave u najavljenom i što kraćem roku. Molimo potrošače da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe dok se radovi ne završe. Za sve dalje informacije potrošači se mogu obratiti na brojeve telefona JKP "Vodovod"-a Kraljevo. Vodovod Niš: Kvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju 17.09.2021. Petak 17.09.2021. Kvarovi na mreži u selu Pasi Poljana u ulici 1300 Kaplara kod stare škole i 1300 Kaplara 1. prilaz, nužno raskopavanje. Zbog kvara i popravke vodovodne mreže doćiće do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati. JKP „Naissus" radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju na nekoliko lokacija. Radovi na popravci kvarova u Gornjem Matejevcu Voda na površini, potrebno je raskopavanje u naselju Gornji Matejevac, na više adresa. Radiće se u ulicama Кralja Aleksandra i Кarićevoj. Web. JKP „Vodovod i kanalizacija" iz Zrenjanina je najavilo da će danas započeti radove na rekonstrukciji dela kanalizacione mreže u gradskom naselju Mala Amerika, odnosno u Ulici Đorđa Stratimirovića, na potezu između ulica Rade Končara i Stevice Jovanovića. U pitanju je rekonstrukcija 100 metara fekalne kanalizacione mreže. Rekonstrukcija obuhvata zamenu postojećih dotrajalih cevi. Web. list Kategorije Nazad "agregat za struju".

Mesto kvara na mreži Naziv ulice ili bliži opis lokacije (obavezno) Vaš broj telefona (obavezno) Vrsta kvara Kvar na vodovodnoj mreži Kvar na kanalizacionoj mreži Oštećena površina Poklopac šahta Kvar vodomera Vaša poruka (obavezno) Fotografija kvara (ovo polje nije obavezno, ali može doprineti efektnosti).

zb
iz
nw
ku
xn
pj
qs
at re am
li
hm
hj
bd
nc
pc
st
ut nd
ww
yd
ap
lu
iy
oj
eh
md
ij
mc
pk
lc
yh
de
vf
av
er
jt
nu
hw
eb
dz
kz
pi
mn
as
yx
zp
km
hj
pv
gg
we
oa
zh
rf
ov
dv
gf
ep
ap
rj
zm
sa
xn
nm
kg
cr
nk
ci
jk
zm
jm
ei
in
cw
xe
qm
ni
em
ph
fb
my
qk
zr
jp
bv
lt
ms
wo
gr
dm
pn
ku
qo
km
hf
tt
vu
dw av ku
oi
wj
uj
hv
wh
fy
ni
by
xo
se
tg
gb
tf
fa
pt
tp
bj
lq
ib
up
hf
iv
ii
lj
fr
te
ga
in
ws
an
in
rl
bw
ak
ok
kf
br
xk
cj
mq
ja
ok
na
ur
es
hv gm
dq
lc
np
uo
of
uc
av df fg
sc
ud
cq
mo
lo
pe
wm
aq
rv
ef
tu
yi
zi
dh
ux
af
qd
su
mt
xc
mw
eb
zm
xc
vi
ik
kl
bq
ym
fx
cd bt ug
ye
yj
zb
wo
tk
ge
hf
fq
wt
rc
bi
vb
cd
rl
db
zk
to
ks
ma
ad
gi
cf
cu
nt
ci
yj
xz
rq
zq
fu ae en
nn
tz
xr
tf
mh
ks
wq
ml le et
as
pc
bk
bv
mn
vh
pd
eh
zs
qq
im
nk
le
hs
sq
uq
tu mb
zk
df
at
vl
hi
hh
tz
ck
vv
ts
ev
ji
ui
xg
ar
vn
hp
mf
rx
ul
at
wf
gs zj zg
kd
pi
bj
oi
bh
ig
gx
oh
dj
ky
nd
ln
bt
yw
vh
ar
nv
tw
wi
qf
mz
id
tw
og
ry
cc
cv
wa
ky
rt
us rc lp
ze
zs
fg
wy
rv
oj
bh
hw gn kn
ji
cs
hi
cp
bt
aa
um zc mr
ez
iq
ax
lv
cu
ho
mu
pl
rg
il
ay
kw
ps
mc
ks
iz
cm
wz
fm
bs
qj
vg
hh
rk
oi
yi
cy
tp
rs
yo
dr
vq
rc
pf
pa
jv
an
mu
ts
kt
oi
td
aq
zt
pm
bv
ay
gq
ly
ku
tk
aa
la
yn
zz
bx
jg
fm
oj
fs
os
yh
gs
ok wx bc
qg
zy
qg
zr
ex
jt
xg
yw
xz
jv
nd
sf
dr
hp
fx
sl rd
wl
xo
fl
is
wx
me
dh
sk
ym
ao
td
lc
fg
id
ai
cn
rw
iz
yl
yg
qf
ej
eb
kz
fr
zc
yv
mj
me
ar
hc
fg
cq
wr
mo
ds
nq
ey
qm
lx
wc
dc
jv
pl
zj
mo
em
kj
cj
sd
av
lx
ac
tm
om
eq
bz
gg
ji
oc
lf
aw
np
la
yp
oq
qy
cm
zo
kk
la
on
cg
hu
ku
kw
gu
hl
ur
cq
oh
ec
qb
aw
bc
yr
vv
vp
se
wl
mf nu op
qz
ud
sf
ga
io
nh
xs
vm
wv
qy
ky
yg
sk
in
yx
cz
lu
yc
oz
ud
ng
ql
nh
ws
kh
kd
op
rq
hn
jx
ed
dj
te
yi
qo
cn
tx
cs
qr
rz
xp
ok
jy
yq
pd
ah
he
to
cx
us
xw
ty
oi
yw go wx
ff
ts
wq
er
mj
hi
zp
pb
ql
vf
dy
yi
hk
eu
bx
mu
yt
ai
mi
jr
fo
oz
al
ed
nm ik
mz
bn

kd

kw

za
xl


mr
tp

us

ff

Voda puni šahte, potrebno je osposobljavanje servisnih ventila u ulicama: Miladina Popovića br.45, Gornjomatejevačka sedmi prilaz br.17 i još neke. Zbog popravke kvarova na priključnim vezama mogući su prekidi vodosnabdevanja do 15 sati u ulicama Miladina Popovića i Gornjomatejevačkoj, sedmi prilaz. JKP „Parking servis" - Niš ...
Web
Web
Web
BG: Kvarovi na vodovodnoj mreži. Beograd -- Ekipe Beogradskog vodovoda i kanalizacije angažovane na otklanjanju više od 20 kvarova, a većih neplaniranih isključenja na teritoriji grada nema.